Groove in Rhoon 2023

Groove in Rhoon 2023

Op zaterdag 15 april opent 'GrooveinRhoon' haar deuren. 'Groove' is een muzikale term voor een reeks noten dat dwingt tot dansen/bewegen op muziek. Én dat is precies wat we gaan doen.


Lijn 7, Barry Paf, en M-Bush, vormen de eerste line-up van dit nieuwe indoor festival in Sporthal Rhoon. Dit wil jij natuurlijk niet missen. Koop nu je tickets!

Locatie: Sporthal Rhoon

Datum: Zaterdag 15 April

Tijd: 19.00-01.00


Line-up

M-Bush

Met zeven gepassioneerde muzikanten en al tien jaar aan ervaring is coverband M-Bush een begrip in de muziekwereld. Vanaf het eerste nummer knallen ze een enorme hoeveelheid energie het publiek in!

Feestband Lijn 7

Het licht gaat uit, de spot gaat aan. Licht, rook, confetti en opzwepende muziek. De energie die van het podium spat, zorgt ervoor dat de vonk tussen de band en het publiek al bij het eerste liedje overspringt. Daar staan ze: de mannen van LIJN 7.  


En dan de muziek. Covers van hier tot Tokio. Queen, K3, André Hazes, Swedish House Mafia… je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Een heuse Mini Playbackshow? Niets is te gek! Er zit veel vaart in de show en het publiek zingt, lacht en danst mee. Jong en oud: iedereen is welkom en meedoen gaat vanzelf.

DJ Barry Paf

Barry Paf is een muzikaal feestbeest en gezelligheidsdier!

DJ Barry paf draait (letterlijk) al flink wat jaren mee op de Nederlandse podia, en dat merk je zijn ervaren en energieke manier van draaien. Van Top-40 tot 90's-classics, alles strak en in een razend tempo. De positieve persoonlijkheid van Barry straalt van het podium, en met enthousiast microfoongebruikt zweept hij indien nodig het publiek nog extra op.

Informatie

Inloop 19.00 - 20.00 uur.

Zorg dat je op tijd bent en voorkom rijen.

Start

De eerste band start om 20.00 uur.

Fietsen

Uw fiets kan geplaatst worden voor de sporthal.

Garderobe

Jas kan worden opgehangen in een kleedkamer op eigen risico.

Munten

De munten kunnen alleen afgerekend worden met PIN.

Foodtruck

Foodtruck aanwezig.

Afval

Afval graag deponeren in de daarvoor bestemde bakken.

Eind

Het is afgelopen om 01.00 uur.Laat uw auto thuis!

Kom met de fiets, lopend, metro of taxi.Vergeet uw ticket niet?